Idziemy na Underworld
|
23-08-2012, 13:48
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-08-2012 13:50 przez Dezerter.)
|
||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
RE: Idziemy na Underworld
Przecież wiadome jest wszech i wobec dlaczego oni graja w te wszystkie gry.
$....$........$.......$$$$$......$....... $..$........$..$.....$...........$..$...... $.$........$$$$$...$$$$$...$$$$$..... $....$....$.......$........$..$.......$.... $......$..$.......$..$$$$$..$.......$... |
||||||||||||||||||
23-08-2012, 16:55
|
|||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||
@UP
oj i to nie mała. ![]() |
|||||||||||||||||
23-08-2012, 22:11
|
|||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||
Heh, taka anegdotka sprzed momentu:
Na Underworld dzieje się rozmowa po angielsku na temat pochodzenia graczy, wszyscy się radośnie dzielą ojczyzną, po czym kilka głosów, że wszystko ok, nieważne skąd się jest dopóki będziemy się rozumieć i używać angielskiego. W tym momencie jakiś Polak pyta się po polsku o poprawę fps i inny mu odpowiada. Piękna historia, prawda? PS Mam nadzieję, że nie był to nikt z gildiowiczów, a jeśli tak to eee... bardzo mi przykro x D |
|||||||||||||||||
24-08-2012, 08:40
|
|||||||||||
|
|||||||||||
No cóż... na pocieszenie napiszę, że na Blacktide byłoby znacznie gorzej.
|
|||||||||||
24-08-2012, 08:55
|
|||||||||||
|
|||||||||||
Zawsze Polak będzie chciał pisać z Polakiem po polsku, to nasz język i tyle. Mimo to na "normalnym" czacie zawsze piszę po angielsku, nie ważne czy to Polak na przykład mnie "podniesie", czy też Anglik albo Turek. To świadczy o kulturze bycia, język angielski jest językiem międzynarodowym. Co do Underworld nie jestem zawiedziony wyborem tego serwera, zawsze lepsze to od wiecznie przepełnionego Blacktide.
|
|||||||||||
24-08-2012, 14:58
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-08-2012 18:56 przez Shivar.)
|
|||||||||||||||||||||||||
|
(24-08-2012 08:55)Chrissu napisał(a): Zawsze Polak będzie chciał pisać z Polakiem po polsku, to nasz język i tyle. Mimo to na "normalnym" czacie zawsze piszę po angielsku, nie ważne czy to Polak na przykład mnie "podniesie", czy też Anglik albo Turek. To świadczy o kulturze bycia, język angielski jest językiem międzynarodowym. Co do Underworld nie jestem zawiedziony wyborem tego serwera, zawsze lepsze to od wiecznie przepełnionego Blacktide.Zgadzam się. Edycja/Rock potwierdza, że idzie z Rojem na BlackTide, gdyby serwer był przepełniony, coś nie wypali idą na Underworld... oby BlackTide był dla nich przyjemnym domem :x |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości